ENTRANT D’ALBERGINIA ,FORMATGE DE CABRA I PERNIL

 

P1010635INGREDIENTS:

1 alberginia

1 rulo de formarge de cabra a talls

uns talls de pernil

unes torredetes o  pa de cereals

PREPARACIÓ:

Tallem els talls de pa de cereals en 4 cuadrats i reservem

Tallem l’alberginia a rodelles sal pebrem i la pasem una mica per la planxa i reservem

Preescalfem el forn a 180º

Ara posem a la plata del forn el pa al demunt un tall d’alberginia ,un tall de formatge i el posem a escalfar una mica al forn que es desfasi una mica el formatge,treiem del forn i

posem pernil i podem servir

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s