ENTRANT D’ALBERGINIA ,FORMATGE DE CABRA I PERNIL

 

P1010635INGREDIENTS:

1 alberginia

1 rulo de formarge de cabra a talls

uns talls de pernil

unes torredetes o  pa de cereals

PREPARACIÓ:

Tallem els talls de pa de cereals en 4 cuadrats i reservem

Tallem l’alberginia a rodelles sal pebrem i la pasem una mica per la planxa i reservem

Preescalfem el forn a 180º

Ara posem a la plata del forn el pa al demunt un tall d’alberginia ,un tall de formatge i el posem a escalfar una mica al forn que es desfasi una mica el formatge,treiem del forn i

posem pernil i podem servir

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s