MASSA
275g. de farina (avui le fet amb farina el gallo sense gluten)
1 ou
40g. d’oli d’oliva
2 cullerades de vinagre de poma
2 cullerades d’aigua
sal
pebre
FARCIT
3 carbassons
1 ou
1 ceba ratllada
3 cullerades de formatge crema
70g. de beguda vegetal avui de coco
2 cullerades de farina sense gluten
uns quants rossinyols tallats
40g. de formatge parmassa
sal
pebre
PREPARACIÓ:
Amassem tots els ingredients de la massa i la deixem reposar uns 10 minuts tapada amb un drap de cuina
Estirem la massa i cobrim un motlle rodo per anar al forn
Preescalfem el forn a 180º
Tallem un carbassó a tires llarges l’escaldem amb aigua bullin i el deixem escorra amb paper de cuina
Ratllem els carbassóns i afagim la ceba , els bolets ,l’ou batut,el formatge crema, la sal , el pebre i la llet vegetal remanem tot i afagim la farina , la llevadura i remanem
Posem tot a sobre la massa i afagim les tires de carbassó, cada lamina de carbassó l’enrrotllem sobre ella mateixa forman una rosa i la posem al farcit
Afagim el formatge parmassa ratllat (sino tenim parmassa i podem posar un altre formatge)
Enfornem uns 30 minuts sempre vigilan el forn perque no ia cap forn igual
Un comentario en “PASTÍS DE CARBASSÓ FORMATGE I ROSSINYOLS”