PASTÍS DE CARBASSÓ FORMATGE I ROSSINYOLS

P1010631INGREDIENTS:

MASSA

275g. de farina (avui le fet amb farina el gallo sense gluten)

1 ou

40g. d’oli d’oliva

2 cullerades de vinagre de poma

2 cullerades d’aigua

sal

pebre

FARCIT

3 carbassons

1 ou

1 ceba ratllada

3 cullerades de formatge crema

70g. de beguda vegetal avui de coco

2 cullerades de farina sense gluten

uns quants rossinyols tallats

40g. de formatge parmassa

sal

pebre

PREPARACIÓ:

Amassem tots els ingredients de la massa i la deixem reposar uns 10 minuts tapada amb un drap de cuina

Estirem la massa i cobrim un motlle rodo per anar al forn

Preescalfem el forn a 180º

Tallem un carbassó a tires llarges l’escaldem amb aigua bullin i el deixem escorra amb paper de cuina

Ratllem els carbassóns i afagim la ceba , els bolets ,l’ou batut,el formatge crema, la sal , el pebre i la llet vegetal remanem tot i afagim la farina , la llevadura i remanem

Posem tot a sobre la massa i afagim les tires de carbassó, cada lamina de carbassó l’enrrotllem sobre ella mateixa forman una rosa i la posem al farcit

Afagim el formatge parmassa ratllat (sino tenim parmassa i podem posar un altre formatge)

Enfornem uns 30 minuts sempre vigilan el forn perque no ia cap forn igual

 

Anuncis

Un pensament sobre “PASTÍS DE CARBASSÓ FORMATGE I ROSSINYOLS

  1. Retroenllaç: PASTÍS DE CARBASSÓ FORMATGE I ROSSINYOLS | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s