COSTELLA DE PORC AMB PATATES I PINYA

P1010511INGREDIENTS:

unes tires de cap de costella o tot amb una peça

1 cap d’all

2 cebes

3 tomaquets

1/5 pabrot

especies (farigola,romani,orenge,all amb pols,sal,pebre vermell)

3 cullerades de salsa de tomáquet

2 cullerades de vinagre

2 cullerades de mel

1 cullerada de mostassa

1/5 litre de suc de pinya

1/5 pinya natural

3 patates

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 170º

En un bol berrejem totes les especies i salem la costella i reservem

A la plata de forn i posem el cap d’all,les cebes pelades i tallades i el tomaquet tambe tallat sal pebrem i afagim el suc de pinya i reservem

En un bol i posem la salsa de tomáquet, la mel,la mostassa i el vinagre remanem tot, posem la costella de porc a la plata i pintem amb la berreja

Coem al forn a 170º una hora i mitja a mitja cocció tornem a pinta i acavat el temps tornem a pinta i deixem al forn uns 5 minuts

Mentres coem la carn, rentem les patates amb pell i les tallem a mitges llunes

Posem una olla al foc amb forsa oli a escalfa i posem les patates a coure uns 5 minuts i treiem del foc i reservem

Quand tinguem la carn cuita

Tallem la pinya a bastons i la fregim una mica a la brasa o a la plancha

Tornem a posar la olla del oli al foc i coem les patates que quedin ben cruixens

Amplatem

Tallem la costella a tires i la posem al la plata, acompanyem amb les patates i la pinya, salem les patates i la pinya amb escames de sal o sal rosa

Tota la salsa que ha quedat a la plata la triturem, la posem amb una salsera o un bol i la servim amb la carn

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s