SALMOREJO DE TOMÁQUET I POMA

P1010492INGREDIENTS:

4 tomáquets madurs

1 poma golden

sal

oli

pebre

1 ou

2 talls de pernil serra

PREPARACIÓ:

1- Posem aigua a bullir, quan bulli i escaldem els tomáquets uns segons

2- Mentres posem un vol amb aigua i glassons i un cop els tomáquets escaldats els posem a refredar al vol dels glassons

3-Amb la mateixa aigua d’escaldar els tomáquets i bullim el ou

4- Palem els tomáquets  els tallem i els posem al pot de la batadora i reservem

5- Palem la poma la tallem i l’afagim al pot del tomàquet i afagim un pols de sal , de pebre  i triturem un cop ben triturar i afagim una mica d oli com si fessim una mayonesa

6-Palem l’ou el partim i separem la clara del rovell,reservem el rovell i tallem ven petita la clara, i tambe tallem el pernil

Ampletem:

Posem el salmorejo amb dos plats al damunt i posem el pernil i la clara i al mig i posem mig rovell a cada plat i amanim amb un raig d’oli d ‘oliva verge

Es un plat que es molt bó aquests dies de calor.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s