SALMOREJO DE TOMÁQUET I POMA

P1010492INGREDIENTS:

4 tomáquets madurs

1 poma golden

sal

oli

pebre

1 ou

2 talls de pernil serra

PREPARACIÓ:

1- Posem aigua a bullir, quan bulli i escaldem els tomáquets uns segons

2- Mentres posem un vol amb aigua i glassons i un cop els tomáquets escaldats els posem a refredar al vol dels glassons

3-Amb la mateixa aigua d’escaldar els tomáquets i bullim el ou

4- Palem els tomáquets  els tallem i els posem al pot de la batadora i reservem

5- Palem la poma la tallem i l’afagim al pot del tomàquet i afagim un pols de sal , de pebre  i triturem un cop ben triturar i afagim una mica d oli com si fessim una mayonesa

6-Palem l’ou el partim i separem la clara del rovell,reservem el rovell i tallem ven petita la clara, i tambe tallem el pernil

Ampletem:

Posem el salmorejo amb dos plats al damunt i posem el pernil i la clara i al mig i posem mig rovell a cada plat i amanim amb un raig d’oli d ‘oliva verge

Es un plat que es molt bó aquests dies de calor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s