FILET DE PORC AMB MEL I SOBRESADA (THERMOMIX)

 

P1010461INGREDIENTS:

150g. de porro tallat

100g. de ceba tallada

35g. de mantega

15g. d’oli d’oliva

1 filet de porc

25g. de vi negre

un pols de sal

un pols de pebre

30g. de mel

40g. de sobresada

PREPARACIÓ:

1- Posem el porro,la ceba,l’oli i la mantega al vas trossegem 8seg.vel.4, ara sofregim 16 minuts 120º, gir esquerra vel1.

2- Mentres salpebrem el filet i amboliquem amb film transparent que quedi ven sellexat i punxem amb un ganivet, posem dins el aparell varoma i reservem

3-Ara afagim al vas el vi,la sal i el pebre,

4- Posem el aparell varoma sobre la maquina i programemt 20 minuts varona gir esquerra vel.1

5- Un cop passats els 20 minuts treiem el aparell varoma i reservem

6- Afagim al vas la sobresada i la mel i programemt 8 minuts a 100º,.gir esquerra.vel.1

7- Mentres tallem el filet a rodelles, el posem en una plata i afagim la salsa i servim

Una manera diferent de menjar el filet de porc

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s