FILET DE PORC AMB MEL I SOBRESADA (THERMOMIX)

 

P1010461INGREDIENTS:

150g. de porro tallat

100g. de ceba tallada

35g. de mantega

15g. d’oli d’oliva

1 filet de porc

25g. de vi negre

un pols de sal

un pols de pebre

30g. de mel

40g. de sobresada

PREPARACIÓ:

1- Posem el porro,la ceba,l’oli i la mantega al vas trossegem 8seg.vel.4, ara sofregim 16 minuts 120º, gir esquerra vel1.

2- Mentres salpebrem el filet i amboliquem amb film transparent que quedi ven sellexat i punxem amb un ganivet, posem dins el aparell varoma i reservem

3-Ara afagim al vas el vi,la sal i el pebre,

4- Posem el aparell varoma sobre la maquina i programemt 20 minuts varona gir esquerra vel.1

5- Un cop passats els 20 minuts treiem el aparell varoma i reservem

6- Afagim al vas la sobresada i la mel i programemt 8 minuts a 100º,.gir esquerra.vel.1

7- Mentres tallem el filet a rodelles, el posem en una plata i afagim la salsa i servim

Una manera diferent de menjar el filet de porc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s