BESCUIT DE CAFÉ I DATILS (THERMOMIX)

P1010466

INGREDIENTS:

370g. de nata de 35% de grasa

150g. de datils sense os

70g. de nous

50g. d’aigua

100g. de sucre

4 rovells d’ou

1 culleredeta de vainilla

1 pols de sal

1 cullerada de cafe soluble

2 cullerades de llet

25g. de brandy (jo he posat whisky)

fideus de xocolata o perles de xocolata

PREPARACIÓ:

Posem la papallona a la maquina i afagim la nata i progamem vel.3’5 sense temps fins que l nata esta montada, posem dins un bol i guardem a la nevera

Treiem la papallona de la maquina

Posem 120g. de datils i 50g. de nous a la maquina i triturem 7 seg.vel.5 i reservem en un bol

Ara posem l’aigua i el sucre al vas sense cubilet i progremem 5 minuts,100º vel1

Deixem refredar uns 5 minuts i afagim els rovells d’ou , la sal i la vainilla i escalfem 2 minuts 70º vel,1

Desfem el cafe amb la llet afagim al bas junt amb el brandy i els datils i nous reservades berregem 1o seg.vel.2 , reservem tot en un vol i deixem refredar uns 30 minuts

Un cop refredat i afagim la nata montada reservada i remanem amb una espatula

Posem en un motlle de silicona i guardem el congelador unes 4 hores

Desmotllem i decorem amb fideus o pepites de xocolata i les nous i datils reservades i podem servir

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s