ARROS BLANC AMB ROSSINYOLS (BAQUETES)

 

P1010496INGREDIENTS:

200g. d’arros blanc

2 grans d’all

2 cebes

1 grapat de rossinyols

sal

oli

PREPARACIÓ:

Podem bullir l’arros amb aigua i sal i un raig d’oli i despues rentarla o fer-la al vapor

Mentres pelem els alls i les cebes  i tallem les cebes

Posem oli a la paella la posem al foc i afagim els alls enters i la ceba tallada i sofregim

Mentres netegem i tallem els rossinyols els afagim a la paella de la ceba i posem un raig de vi blanc i coem, un cop cuit i afagim l’arros i remanem i deixem fer la

xup xup uns minuts i podem servir

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s