ARROS BLANC AMB ROSSINYOLS (BAQUETES)

 

P1010496INGREDIENTS:

200g. d’arros blanc

2 grans d’all

2 cebes

1 grapat de rossinyols

sal

oli

PREPARACIÓ:

Podem bullir l’arros amb aigua i sal i un raig d’oli i despues rentarla o fer-la al vapor

Mentres pelem els alls i les cebes  i tallem les cebes

Posem oli a la paella la posem al foc i afagim els alls enters i la ceba tallada i sofregim

Mentres netegem i tallem els rossinyols els afagim a la paella de la ceba i posem un raig de vi blanc i coem, un cop cuit i afagim l’arros i remanem i deixem fer la

xup xup uns minuts i podem servir

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s