COCA DE PASTANAGA I AVELLANES

P1010223

INGREDIENTS:

300g. de pastanaga ratllada

250g. de sucre moreno

300g. de farina

150g. d’oli suau

1 sobre lleva

dura royal

150g. d’avellanes torrades picades

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Untem una plata del forn amb spray de mantega i reservem

Batem els ous amb el sucre,afagim l’oli,les pastanages i les avellanes i batem

Tamisem la farina i el llevat i afagim remanem tot

Posem la barreja a la plata i enfornem uns 35 minuts sempre vigilan perque cada forn es diferent.

Es molt bona.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s