COCA DE PASTANAGA I AVELLANES

P1010223

INGREDIENTS:

300g. de pastanaga ratllada

250g. de sucre moreno

300g. de farina

150g. d’oli suau

1 sobre lleva

dura royal

150g. d’avellanes torrades picades

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Untem una plata del forn amb spray de mantega i reservem

Batem els ous amb el sucre,afagim l’oli,les pastanages i les avellanes i batem

Tamisem la farina i el llevat i afagim remanem tot

Posem la barreja a la plata i enfornem uns 35 minuts sempre vigilan perque cada forn es diferent.

Es molt bona.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s