PASTA FRESCA AMB ESPARRECS I XAMPINYONS

P1010371INGREDIENTS;

un paquet de espaguetis o tallerines de 250g. fresca

uns quants esparrecs tallats

uns xampinyons laminats

1 ceba tallada

1 tomaquet sense pell tallat

sal

oli

PREPARACIÓ:

En una paella i posem oli i la posem al foc

I afagim la ceba,els esparrecs,els xampinyons i el tomaquet i coem

Mentres posem una olla al foc amb aigua i sal a bullir i quan bullir i posem els espaguetis a coure i coem els minuts que posa al paquet

Posem sal al sofregit

Quan la pasta estigui cuita la colem i afagim al sofregit remanem tot junt i podem servir

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s