STRUDEL

P1010377
INGREDIENTS:

25g. d’oli d’oliva -50g. d’oli d’oliva

75g. de pa ratllat molt fi

25g. d’avellanes

1 culleredeta de canyella amb pols

1 culleredeta d’estevia amb pols

50g. de panses

1/5 quilo de pomes pelades i rallades mol primes

4 fulles de pasta filo

PREPARCIÓ:

Preescalfem el forn a 190º

Posem el pa i 50g. oli dins una olla petita i el torrem sense deixar de remanar fins que quedi ben daurat

Poquem les avellanes i les barregem amb les panses , la canella i l’estevia

Pintem cada fulla de pasta filo amb oli i les posem una a sobre l’altre, a sobre i posem el pa ratllat i ara la poma i a sobre les pomes la berreja d’avellanes,estevia panses i canyella

Cargolem amb compte i tanquem com un paquet i pintem per sobre i els costats amb oli

Enfornem uns 30 minuts

Deixem refredar una mica i podem servir

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s