BROQUETES DE GAMBES AMB SALSA DE PRESSEC

P1010384INGREDIENTS:

12 gambes grans pelades

12 talls de pabrot

12 talls de pastanaga

12 talls de ceba

2 pressecs

una mica de cibulet

1 llimona

oli d’oliva

sal

pebre

PREPARACIÓ:

Rentem la llimona la sequem i la ratllem la partim per la meitat i exprimim una meitat i reservem

Pelem els pressecs, els posem al vas de la batedora i afagim el suc de la 1/5 llimona,l’oli,sal i pebre i triturem tot i reservem

Montem les broquetes

A cada broqueta i enfilem un tall de pabrot,una gamba,un tall de pastanaga i un tall de ceba

Posem una plancha al foc, sal pabrem les broquetes ,pintem amb oli i les coem a la plancha

AMPLETEM

Posem una mica de crema de pressec al fons del plat  i repertim les broquetes i posem la ratlladura de llimona i piquem una mica de cibulet

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s