MANDONGUILLES D’ALBERGINIA

P1010380

INGREDIENTS:

1 alberginia

1 gra d’all sense grill

atmetlla filatejada

pa ratllat

julivert picat

sal

pebre

PREPARACIÓ:

Partim l’albergina per la meitat l’emboliquem amb paper de forn i despues amb albal i enfornem a 180º uns 30 minuts

Un cop cuita treiem la polpa i la posem amb un bol i afagim l’atmetlla, el all picat, el julivert, el pa ratllat,la sal i el pebre remanem tot i guardem a la nevera uns 30 minuts

Ara fem les mandonguilles i les fregim a la paella amb oli d’oliva suau, un cop cuites les posem a sobre paper de cuina que treguin tot l’oli

I ja podem servir

Son molt bones.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s