MANDONGUILLES D’ALBERGINIA

P1010380

INGREDIENTS:

1 alberginia

1 gra d’all sense grill

atmetlla filatejada

pa ratllat

julivert picat

sal

pebre

PREPARACIÓ:

Partim l’albergina per la meitat l’emboliquem amb paper de forn i despues amb albal i enfornem a 180º uns 30 minuts

Un cop cuita treiem la polpa i la posem amb un bol i afagim l’atmetlla, el all picat, el julivert, el pa ratllat,la sal i el pebre remanem tot i guardem a la nevera uns 30 minuts

Ara fem les mandonguilles i les fregim a la paella amb oli d’oliva suau, un cop cuites les posem a sobre paper de cuina que treguin tot l’oli

I ja podem servir

Son molt bones.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s