CRUIXENT DE PASTA FILO AMB PINYA

 

P1010378

INGREDIENTS:

30g. de mantega

6 rodelles de pinya natural

75g. de sucre moreno

50g. de mel

30g. de pipes de girasol

50g. d’atmetlla laminada

2 fulles de pasta filo

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata

Tallem la pasta filo   a la mida de la pinya i la posem a la plata dos fulles de pasta filo per tall de pinya i reservem

Amb un casso i posem la mantega , el sucre i la mel , la posem al foc, a foc suau i remanem que quedi tot integrat, treiem del foc i afagim les pipes i l’atmetlla

Avoquem a sobre les fulles de pasta filo i enfornem uns 10 minuts

Deixem refredar

Un cop fret i posem una rodella de pinya al damunt i podem servir

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s