CRUIXENT DE PASTA FILO AMB PINYA

 

P1010378

INGREDIENTS:

30g. de mantega

6 rodelles de pinya natural

75g. de sucre moreno

50g. de mel

30g. de pipes de girasol

50g. d’atmetlla laminada

2 fulles de pasta filo

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata

Tallem la pasta filo   a la mida de la pinya i la posem a la plata dos fulles de pasta filo per tall de pinya i reservem

Amb un casso i posem la mantega , el sucre i la mel , la posem al foc, a foc suau i remanem que quedi tot integrat, treiem del foc i afagim les pipes i l’atmetlla

Avoquem a sobre les fulles de pasta filo i enfornem uns 10 minuts

Deixem refredar

Un cop fret i posem una rodella de pinya al damunt i podem servir

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s