BRAÇ DE CARNPICADA AMB OLIVES (THERMOMIX)

P1010367INGREDIENTS:

250g. de carn picada de porc

250g. de carn picada de badella

1 ou

pa ratllat

sal

olives

600g. d’aigua

PREPARACIÓ:

En un bol posem la carn picada, l’ou,la sal i el pa ratllat remanem tot que quedi ven integrat com si vulguesim fer mandonguilles

Un cop tot berrejat estenem sobre paper film i posem olives i enrrotllem en forma d cilindre, ferem rodar sobre el marbre amb el film que quedi ven sellat

Deixem reposar a la nevera unes dos hores

Posem l’aigua al vas, posem la carn dins el aperell varoma i el tapem i posem sobre la maquina i progremem 35 minuts,varona,vel.1

Un cop cuit treiem de la maquina ,deixem refredar i posem a la nevera i guardem un dia per l’altre

Treiem de la nevera, treiem el film i tallem a talls fins i servim,avui l’hem acompanyat amb esparrecs  a la plancha

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s