TRONC DE BRANDADA AMB OLIVES NEGRES I PEBROT

P1010361

INGREDIENTS:

MASSA:

3 ous

90g. de sucre

90g. de farina

1 pols de sal

FARCIT:

200g. d’oli

30g. d’alls

500g. de bacalla dessalat sense pell ni espines

pebre

sal

1 pot d’olives negres sense os

1 pebrot escalivat o pebrot del piquillo

PREPARACIÒ:

1- Posem la papallona al vas i afagim els ous i el sucre 4 minuts,40º vel.3

2-4 minuts mes vel.3 sense temperatura

3-Preescalfem el forn a 180º

4-Posem paper de forn a la plata i avoquem la massa i l’escampem i la deixem d’un cm de gruix,enfornem uns 10 minuts

5- Un cop cuit treiem del forn i posem un drap humit a sobre cargolem i reservem

6-Posem l’oli i els alls al vas programem 6 minuts varona vel.4

7-Afagim el bacalla remanem vel.4  afagim una mica de pebre i comprovem de sal i remanem fins que quedi tot integrat  reservar

8-Posem les olives al vas i triturem 4 seg.vel.4 i reservem (podem guardar unes per adornar el pastis sense triturar)

9-Tallem el pebrot a tires i reservem

10-Desenrotllar el pa de pessic i farcim amb la meitat de la brandada, posem tires de pebrot i olives triturades,tornem enrrotllar i cobrim amb la brandada reservada , posem al

forn a gratinar

Un cop gratinat decorem amb la resta de tires de pebrot i amb les olives negres reservades

I SERVIM

P1010363

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s