PANACOTA AMB COULIS DE MADUIXES

P1010353INGREDIENTS:

250g. de maduixes

1 cullerada d’estevia

2 cullerades de vainilla burbon

500g. de crema de llet (18%)

3 fulles de gelatina

fulles fresques de menta

PREPARACIÓ:

1- Remullem les gelatines amb aigua freda

2-Escalfem la meitat de la  crema de llet amb la vainilla i desfem la gelatina , treiem del foc i afagim la resta de crema de llet i remenem

3- Enmotllem amb flameres i guardem a la nevera un dia per l’altre

4-Triturem les maduixes amb l’estevia

5-Desmotllem les panacotes

6- Posem sopa de maduixa al fondo del plat ,posem la panacota  i decorem amb fulles de menta

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s