COCA DE SAN JOAN (THERMOMIX)

P1010364INGREDIENTS:

100g. de sucre

la pell de una taronja i de una llimona

PER LA MASSA

180g. d’aigua

2 ous

60g. de mantega a temperatura ambient

1 pols de sal

500g. de farina d reposteria

el sucre reservat

30g. de llevat de paris

1/5 culleredeta de canyella

30 g. d’anis dolç

1 ou per pinzellar

fruites confitades

sucre aterrossat

PREPARACIÓ:

1- Ratllem el sucre 30seg. vel.5-10, afagim les pells 30seg. vel 5-10 i reservem

2- Posem tots els ingredients dins el vas per ordre que estan escrits i programem 14 minuts vel.espiga

3- Untem el marbre amb oli i avoquem la massa, ens untem les mans amb oli i treballem la massa amb les mans

4- Posem paper de forn a la plata i al demunt i estirem la massa ,pintem amb ou i decorem amb la fruita

5-Encenem el forn  50º i posem la plata perque la coca fermenti

6- Un cop axi fermentat treiem del forn i posem la temperatura a 200º

7-Tornem a pintar la coca amb ou

8- Podem posar pinyons o atmetlla filatejada i sucre aterrossat

Avui amb fet una amb atmetlla filatejada  i l’altre amb posar al demunt crema pastissera, formant unes tires

9- Enfornem A 180º uns 8 o 10 minuts

I ja tenim la coca

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s