SARSUELA DE PEIX

P1010348INGREDIENTS PER 4 PERSONES:

4 talls de lluç

1 calamar tallat a rodelles

1 sepia tallada a tires

1/5 quilo de escopinyes

1/4 de quilo de musclos

8 gambes

8 escamarlans

1 escalunya ratllada

1 tomaquet ratllat

1/5 got de vi blanc

oli

sal

PREPARACIÓ:

1- Posem les escopinyes amb aigua i sal per si tenen sorra (una hora)

2-Obrim els musclos al vapor i guardem l’aigua que fan i reservem

3- En una paella amb oli fregim una mica les gambes i els escamarlans i reservem

4- Obrin les escopinyes en una paella amb oli i reservem

5- Enfarinem una mica els talls de lluç i els coem a la paella un cop cuits treiem de la paella i reservem

6- A la mateixa paella i fregim  el calamar i la sepia si falta oli en podem afagir una mica treiem de la paella i reservem

7- En una cassola coloquem el peix i posem el lluç, el calamar, la sepia les escopinyes,els musclos i al damunt les gambes i els escamarlans i reservem

8-En la paella que amb cuit el lluç ,el calamar i la sepia i afagim l’oli de coure les gambes i escamarlans i sofregim l’escalunya cuan tinguem l’escalunya

sofregida i afagim el tomaquet ratllat sofregim i afagim el vi i una mica d’aigua dels musclos i oli de les escopinyes deixem reduir comprovem de sal i afagim a la

cassola del peix

9-Ara li fem la xup xup a foc baix abans de servir

Surt molt bona!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s