CARROD CAKE

P1010304

INGREDIENTS:

250g. de farina integral

2 culleredetes de llevat

2 cullerades de canyella

2 cullerades d’estevia

10 dàtils naturals sense pinyol

400g. de pastanagues

1 cullerada de pasta de vainilla bourbon

3 ous

120g. de oli d’oliva extre verge

PREPARACIÓ:

1- Berregem la farina,el llevat, la canyella i l’estevia i reservem

2-Remullem els datils uns 10 minuts amb aigua calenta

3-Rentem i palem les pastanagues i les piquem amb els datils

4- Afagim la vainilla, els ous i l’oli i triturem tot junt

5-Afagim la farina reservada i remenem tot

6- Preescalfem el forn a 175º

7- Untem un motlle amb spray de mantega , avoquem la barreja i enfornem uns 45 minuts

8- Un cop cuit desmotllem i deixem refredar i un cop fret posem sucre glas amb cardamono

Es molt bo !!!!

P1010301

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s