CARROD CAKE

P1010304

INGREDIENTS:

250g. de farina integral

2 culleredetes de llevat

2 cullerades de canyella

2 cullerades d’estevia

10 dàtils naturals sense pinyol

400g. de pastanagues

1 cullerada de pasta de vainilla bourbon

3 ous

120g. de oli d’oliva extre verge

PREPARACIÓ:

1- Berregem la farina,el llevat, la canyella i l’estevia i reservem

2-Remullem els datils uns 10 minuts amb aigua calenta

3-Rentem i palem les pastanagues i les piquem amb els datils

4- Afagim la vainilla, els ous i l’oli i triturem tot junt

5-Afagim la farina reservada i remenem tot

6- Preescalfem el forn a 175º

7- Untem un motlle amb spray de mantega , avoquem la barreja i enfornem uns 45 minuts

8- Un cop cuit desmotllem i deixem refredar i un cop fret posem sucre glas amb cardamono

Es molt bo !!!!

P1010301

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s