Ingredients pastis:
4 ous
100g. de farina
50g. de cacau pur (valor)
150g. de sucre
50ml. d’oli
5g. de llevadura
Ingredients farcit blanc:
500g. de llet condensada
30g. de mantega
Ingredients farcit negra:
400g. llet condensada
60g. de cacau pur
PREPARACIÖ:
Preescalfem el forn a 180º
Separem les clares dels rovells . Reservem els rovells
En un vol batem les clares a punt de neu amb un pols de sal, perque muntin millor, reservem
En un altre vol batem els rovells i el sucre fins que doblin el volum, afagim l’oli i remenem
Pasem per un sedas la farina , la llevadura i el cacau i afagim a la crema dels ous i remenem ,ara afagim a poc a poc les clares i amb una espatula remanem tot
Untem un motlle desmontable amb oli o spray de mantega, i avoquem la crema i enfornem uns 30 minuts a 180º
Mentres preparem el farcit blanc:
En una olla petita i posem la mantega i la llet condensada remanem a foc baig fins que espesi i reservem i deixem refredar
Ara ferem el farcit negre:
En una cassola petita i posem la llet condenada i el cacau i remanem fins que quedi brillant i espesi i reservem
Un cop la coca sigui cuita la treiem del forn i deixem refredar , un cop freda la partim per la meitat i farcim amb el farcit blanc i tapem i cobrim amb la crema negra
Podem decorar amb fiduets de xocolata
Avui le decorat amb fiduets i perles de xocolata i amb detalls de sucre de futbol
Le fet per el meu net per els seus 9 anys