PASTIS DE CACAU I LLET CONDENSADA

P1010253INGREDIENTS:

Ingredients pastis:

4 ous

100g. de farina

50g. de cacau pur (valor)

150g. de sucre

50ml. d’oli

5g. de llevadura

Ingredients farcit blanc:

500g. de llet condensada

30g. de mantega

Ingredients farcit negra:

400g. llet condensada

60g. de cacau pur

PREPARACIÖ:

Preescalfem el forn a 180º

Separem les clares dels rovells . Reservem els rovells

En un vol batem les clares a punt de neu amb un pols de sal, perque muntin millor, reservem

En un altre vol batem els rovells i el sucre fins que doblin el volum, afagim l’oli i remenem

Pasem per un sedas la farina , la llevadura i el cacau i afagim a la crema dels ous i remenem ,ara afagim a poc a poc les clares i amb una espatula remanem tot

Untem un motlle desmontable amb oli o spray de mantega, i avoquem la crema i enfornem uns 30 minuts a 180º

Mentres preparem el farcit blanc:

En una olla petita i posem la mantega i la llet condensada remanem a foc baig fins que espesi i reservem i deixem refredar

Ara ferem el farcit negre:

En una cassola petita i posem la llet condenada i el cacau i remanem fins que quedi brillant i espesi i reservem

Un cop la coca sigui cuita la treiem del forn i deixem refredar , un cop freda la partim per la meitat i farcim amb el farcit blanc i tapem i cobrim amb la crema negra

Podem decorar amb fiduets de xocolata

Avui le decorat amb fiduets i perles de xocolata i amb detalls de sucre de futbol

Le fet per el meu net per els seus 9 anys

Es molt bòP1010229

 

 

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s