MAGDALENES DE PLÀTAN (THERMOMIX)

P1010272INGREDIENTS:

COBERTURA:

40g. de sucre moreno

15g. de farina integral

1 culleredeta de canyella amb pols

15g. de mantega a daus

MAGDELENES:

200g. de farina integral

1/5 culleredeta de sal

1 culleredeta de llevadura (royal)

1 culleredeta de bicarbonat

3 platans madurs

150g. de sucre moreno

1 ou

75g. de mantega a temperatura ambient

PREPARACIÓ:

COBERTURA:

Posem tots els ingredients de la cobertura al vas i triturem 10seg.vel.5 posem en un bol i reservem a la nevera

MAGDELENES:

Posem al vas la farina,la sal,la llevadura i el bicarbonat berregem uns 10seg.vel.7 reservem en u bol

Ara posem els platans i el sucre al vas i triturem 30seg. vel.7, afagim l’ou i la mantega i berregem 15seg.vel.5

Afagim la farina reservada i berregem 10seg.vel.4, , reservem uns 30 minuts a la nevera

Preescalfem el forn a 180º

Posem 12 capsules de paper en un motlle per 12 magdelenes

Rellenem amb la massa unes 3/4 parts de les magdelenes i al damunt i posem la cobertura reservada

Enfornem 15 minuts a 180g.Deixem refredar i servim o guardem amb una caixa de llauna

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s