COBERTURA:
40g. de sucre moreno
15g. de farina integral
1 culleredeta de canyella amb pols
15g. de mantega a daus
MAGDELENES:
200g. de farina integral
1/5 culleredeta de sal
1 culleredeta de llevadura (royal)
1 culleredeta de bicarbonat
3 platans madurs
150g. de sucre moreno
1 ou
75g. de mantega a temperatura ambient
PREPARACIÓ:
COBERTURA:
Posem tots els ingredients de la cobertura al vas i triturem 10seg.vel.5 posem en un bol i reservem a la nevera
MAGDELENES:
Posem al vas la farina,la sal,la llevadura i el bicarbonat berregem uns 10seg.vel.7 reservem en u bol
Ara posem els platans i el sucre al vas i triturem 30seg. vel.7, afagim l’ou i la mantega i berregem 15seg.vel.5
Afagim la farina reservada i berregem 10seg.vel.4, , reservem uns 30 minuts a la nevera
Preescalfem el forn a 180º
Posem 12 capsules de paper en un motlle per 12 magdelenes
Rellenem amb la massa unes 3/4 parts de les magdelenes i al damunt i posem la cobertura reservada
Enfornem 15 minuts a 180g.Deixem refredar i servim o guardem amb una caixa de llauna