MAGDALENES DE PLÀTAN (THERMOMIX)

P1010272INGREDIENTS:

COBERTURA:

40g. de sucre moreno

15g. de farina integral

1 culleredeta de canyella amb pols

15g. de mantega a daus

MAGDELENES:

200g. de farina integral

1/5 culleredeta de sal

1 culleredeta de llevadura (royal)

1 culleredeta de bicarbonat

3 platans madurs

150g. de sucre moreno

1 ou

75g. de mantega a temperatura ambient

PREPARACIÓ:

COBERTURA:

Posem tots els ingredients de la cobertura al vas i triturem 10seg.vel.5 posem en un bol i reservem a la nevera

MAGDELENES:

Posem al vas la farina,la sal,la llevadura i el bicarbonat berregem uns 10seg.vel.7 reservem en u bol

Ara posem els platans i el sucre al vas i triturem 30seg. vel.7, afagim l’ou i la mantega i berregem 15seg.vel.5

Afagim la farina reservada i berregem 10seg.vel.4, , reservem uns 30 minuts a la nevera

Preescalfem el forn a 180º

Posem 12 capsules de paper en un motlle per 12 magdelenes

Rellenem amb la massa unes 3/4 parts de les magdelenes i al damunt i posem la cobertura reservada

Enfornem 15 minuts a 180g.Deixem refredar i servim o guardem amb una caixa de llauna

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s