PASTA DE FULL AMB MELMELADA DE FIGUES

P1010259INGREDIENTS:

1 base de pasta de full rodona

1 pot de melmelada de figues

1 quilo de cigrons crus

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata

Agafem la pasta de full la posem a la plata i dobleguem una mica els costats i al demunt i posem els cigrons perque fasin de pes  i enfornem uns 20 minuts que ens quedi una

mica daurada i cuita

Uun cop cuita treiem els cigrons (jo sempre els guardo en un pot de vidre i els faig servir varies vegades)

Ara i posem la melmelada de figues al demunt

Avui l’hem acompanyat amb unes ulleres de pasta de full , que al ferles i hem posat uns fideus i perlas de xocolata

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s