TATIN DE PERA THERMOMIX

P1010204

INGREDIENTS:

caramel liquid per caramelisar els motlles

5 peres comferents

110 g. de sucre

40g. de mantega

1/5 culleradeta de canyella amb pols

2 ous

1/4 de sucre avainillat

80g. de farina de reposteria

600g. d’aigua (per el vapor)

7 flameres de flam  (albal)

PREPARACIÓ:

Caramelissem el fondo dels motlles amb el caramel i reservem

Pelem i tallem les peres a talls mol fins i cubrim el fondo dels motlles

Posem dins el vas 50g. de sucre, la mantega i la canyella , 2 minuts, 100º, vel.1, i repartim demunt les peres

Posem la papallona a la maquina ,afagim els ous,60g. de sucre, el sucre avainillat ,2 minuts,37º vel.3’5 despues 2 minuts,vel.3’5 sense temperatura

Afagim la farina i berregem 10segons vel.2, treiem la papallona i posem la barreja dins els motlles

Posem els motlles dins l’aparell varoma i tapem i reservem

Rentem el vas posem l’aigua , posem l’aparell varoma sobre la maquina i programem 30 minuts, varoma, vel.1

Deixem refredar i podem servir

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s