PASTA DE FULL AMB POMA

P1010212INGREDIENTS:

1 base de pasta de full

melmelada de pressec

2 pomes golden

suc de llimona

1 culleredeta de canyella amb pols

2 cullerades de sucre

PREPARACIÓ

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata i reservem

Pelem i tallem a talls fins les pomes les posem en um bol i afagim el suc de llimona , el sucre,i la canyella i berregem tot i reservem

Posem la pasta de full a la plata dividim la pasta de full en tres parts nomes marcada sense tallar,a la part central i escampem la melmelada de pressec i al damunt la berreja amb

la poma , tapem amb les altres dos parts i sellegem els costats,al damunt li fem uns talls ,i pintem amb mantega fosa

Enfornem uns 15 a 20 minuts

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s