PASTA DE FULL AMB POMA

P1010212INGREDIENTS:

1 base de pasta de full

melmelada de pressec

2 pomes golden

suc de llimona

1 culleredeta de canyella amb pols

2 cullerades de sucre

PREPARACIÓ

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata i reservem

Pelem i tallem a talls fins les pomes les posem en um bol i afagim el suc de llimona , el sucre,i la canyella i berregem tot i reservem

Posem la pasta de full a la plata dividim la pasta de full en tres parts nomes marcada sense tallar,a la part central i escampem la melmelada de pressec i al damunt la berreja amb

la poma , tapem amb les altres dos parts i sellegem els costats,al damunt li fem uns talls ,i pintem amb mantega fosa

Enfornem uns 15 a 20 minuts

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s