4 carxofes netes i pelades
4 talls de pop cuit
1 branca de romani
1 branca de farigola
una mica de curcuma
sal maldon
oli d’oliva
sal d’algas i de verdures (o sal normal)
una patata bullida amb pell
PREPARACIÓ:
En una olla petita i posem oli ,la sal,romani,farigola, curcuma. Posem al foc a una temperatura a uns 60º,posem les carxofes l’oli que quasi cobrexi les carxofes i confitin uns
30 minuts i apaguem el foc i deixem tapat una estona
Per amplatar:
Treiem les carxofes del oli i les posem a escorra una mica
Pelem la patata i la tallem amb 4 rodelles
Escalfem el pop
En una paella escalfem una mica d’oli,treiem del foc i posem pebre vermell i remanem
En un plat i posem les 4 rodelles de patata,a sobre la carxofa i a sobre la rodella de pop i amanim amb l’oli amb el pebre vermell i una mica de sal maldon
Son molt bones