TERRINA DE CARN DE PORC AMB FRUITS SECS (THERMOMIX)

P1010203

INGREDIENTS:

200g. de beicon

300g. de cansalada del coll a trossos

500g. de carn de porc tallada a talls

30g. de panses

2 cullerades de conyac

2 cullerades d’aigua calenta

40g. d’avellanes torrades

50g. d’orellanes

40g. de figues seques

50g. de prunes sense os

una mica de nou noscada, de canyella,gingebre

1 ou

sal

pebre

2 fulles de lleurer

PREPARACIÓ:

Posem la cansalada i la carn magra  en una plata i congelem uns 30 minuts

En un bol posem el conyac i l’aigua i les panses

Dins el bas posem les avellanes,les orellanes , les figues i les prunes trocegem 3 seg.vel.6 ,un cop trocejat afagim al vol de les panses i reservem

Ara piquem  15seg. vel.6 la carn i la cansalada que teniem al congeledor, la piquem de 200g en 200g

Posem tota la carn picada dins el vol amb la fruita seca picada

Ara u posem tot dins el bas i afagim la nou noscada,la canyella,el gingebre,l’ou,la sal i el pebre ,berregem tot 1 minut vel3 gir esquerra

Posem dins un taper i guardem a la nevera unes 12 hores

Preecalfem el forn a 140º

Forrem un motlle amb les tires de beicon que sobre surtin per els costats i posem la berreja que tenim a la nevera reservada i tapem amb el beicon   i envoliquem amb paper albal

Posem a la plata del forn i posem al forn i avoquem un vas gran d’aigua a la plata i coem al bany maria 1 hora i 45 minuts

Deixem refredar una hora a temperatura ambient

Ara guardem a la nevera uns dos dies

P1010202

Tallem i servim acompanyat amb una llesca de pa, avui l’amb acompanyat amb pa de cereals

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s