PASTIS DE SANFAINA (THERMOMIX)

P1010166

INGREDIENTS:

2 ous

70g. de carbasso tallat amb pell

70g. de alberginia tallada amb pell

60g. de pabrot vermell tallat

80g. de ceba tallada

40g. d’oli d’oliva

125g. de tomàquet triturat

1 pols de sal

6 talls de pa de motlle sense crosta  (avui le fet amb pa de cereals)

salsa de tomàquet cassolana

uns quants xampinyons

formatge ratllat

PREPARACIÓ:

Envoliquem cada ou amb film i reservem

Posem dins el vas el carbasso,l’alberginia, el pabrot i la ceba i trocegem 4 segons vel,4 afagim l’oli i coem 10 minuts varona vel1 gir esquerra

Afagim la sal i el tomáquet , posem l’aparell varona sobre la maquina i posem els ous i els xampinyons, tapem i coem 25 minuts varona vel.1 gir esquerra

Deixem refredar els ous  els pelem, tallem a rodelles i reservem

Forrem amb fim un motlle d’albal ,al damunt una capa de salsa de tomáquet i ara posem dos talls de pa de motlle,afagim la meitat de la sanfaina al damunt la

meitat de les rodelles d’ou i de xampinyons,ara dos talls de pa de motlle ,afagim la resta de samfaina ,les rodelles d’ou i els xampinyons i tapem amb el resta de

pa i cobrim amb salsa de tomáquet tapem amb el film i posem a la nevera un minim de dos hores

Desmotllem , posem en una plata del forn i posem formatge ratllat i enfornem uns 8 minuts a gratinar

Tallem i podem servir

P1010163

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s