250g. d’espinacs frescos
250g. de salmo fresc
1/5 cuvilet d’oli d’oliva
2 grans d’all
1/5 ceba
12 plaques de canalons
200g. de salsa de tomaquet
100g. de formatge
sal
pebre
PREPARACIO:
Posem l’oli,ceba i l’all al vas i triturem 6 seg. vel.4
Progremem 10 minuts 100º vel.1
Afagim els espinacs i progremem 6 minuts,100º,vel 1
Ara i afagim el salmo tallat petit 5 minuts a 100º, vel,1 sal pebrem
Mentres bullim les plaques dels canelons seguin les instruccions de la capsa (o depent de la marca si son precuinades les posem uns minuts amb aigua calenta)
Amplenem les plaques amb el farcit
En una plata del forn i posem una mica de salsa de tomaquet a sobre i posem els canelons, i a sobre i posem mes salsa de tomaquet i formatge ratllat
Posem al forn a gratinar