SALMO AMB PASTA DE FULL

P1010102

INGREDIENTS:

1 tassa d’arros blanc bullit

uns quants xampinyons saltajats

unes fulles d’espinacs pasats per la paella

dos talls de salmó  volta i volta per la plancha

1 base de pasta de full rectangular

1 ou

sal

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata, al damunt i posem la base de pasta de full

Ara al mig de la base i posem la meitat del’arros, uns quants xampinyons, unes fulles d’espinacs i els talls de salmó i ara i posem espinacs, xampinyons i l’arros ,posem sal i una mica de pebre

P1010098 Ara doblem els costats i tanquem com un paquet pintem amb ou i fem un forat al mig i posem una mica de paper albal perque avapori i enfornem

P1010099Enfornem uns 25 minuts que la pasta quedi ven cuita , vigilant perque cada forn es un mon.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s