SALMO AMB PASTA DE FULL

P1010102

INGREDIENTS:

1 tassa d’arros blanc bullit

uns quants xampinyons saltajats

unes fulles d’espinacs pasats per la paella

dos talls de salmó  volta i volta per la plancha

1 base de pasta de full rectangular

1 ou

sal

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata, al damunt i posem la base de pasta de full

Ara al mig de la base i posem la meitat del’arros, uns quants xampinyons, unes fulles d’espinacs i els talls de salmó i ara i posem espinacs, xampinyons i l’arros ,posem sal i una mica de pebre

P1010098 Ara doblem els costats i tanquem com un paquet pintem amb ou i fem un forat al mig i posem una mica de paper albal perque avapori i enfornem

P1010099Enfornem uns 25 minuts que la pasta quedi ven cuita , vigilant perque cada forn es un mon.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s