VERDURES ESTOFADES

P1010095

INGREDIENTS:

40g. d’anacards

3 grans d’alls

1 trosset de gingebre

1 ceba

20g. d’oli d’oliva

1 culleredeta de comi mòlt

1 culleredeta de julivert

1/5 cullerada de curcuma

1 culleredeta de sal d’algues

200g. de llet de coco

100g. d’aigua

50g. de salsa de tomàquet

1 pols de pebre vermell picant

1 pols de pebre negre

2 fulles de llorer

4 claus d’olor

1/5 branca de canyella

1 raget de suc de llimona

1 quilo de verdures de temporada (xampinyons, coliflor,pastanaga, carbasso,alberginia,pabrot,broquil)

PREPARACIÓ:

1- Triturem una mica els anacards i reservem

2- Tallem els alls,el gingebre,i la ceba i reservem

3- En una paella i posem oli i la posem al foc i coem els ingredients tallats uns minuts

4-Afagim el comi, el julivert , la curcuma, el pebre vermell i la sal d’algues i coem uns minuts mes

5-Ara i afagim la llet de coco l’aigua i el tomaquet, coem uns minuts mes i despues afagim la canyella, el llorer,i el clau i coem uns 10 minuts

6- Retirem el llorer,el clau i la canyella i triturem la resta d’ingredients

P1010090

7- Tornem avocar a la paella i afagim les verdures netes i tallades i coem uns 20 minuts

P1010091

8- Servim amb unes gotes de llimona per sobre

UNA MANERA SANA DE MENJAR LES VERDURES

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s