INGREDIENTS:
40g. d’anacards
3 grans d’alls
1 trosset de gingebre
1 ceba
20g. d’oli d’oliva
1 culleredeta de comi mòlt
1 culleredeta de julivert
1/5 cullerada de curcuma
1 culleredeta de sal d’algues
200g. de llet de coco
100g. d’aigua
50g. de salsa de tomàquet
1 pols de pebre vermell picant
1 pols de pebre negre
2 fulles de llorer
4 claus d’olor
1/5 branca de canyella
1 raget de suc de llimona
1 quilo de verdures de temporada (xampinyons, coliflor,pastanaga, carbasso,alberginia,pabrot,broquil)
PREPARACIÓ:
1- Triturem una mica els anacards i reservem
2- Tallem els alls,el gingebre,i la ceba i reservem
3- En una paella i posem oli i la posem al foc i coem els ingredients tallats uns minuts
4-Afagim el comi, el julivert , la curcuma, el pebre vermell i la sal d’algues i coem uns minuts mes
5-Ara i afagim la llet de coco l’aigua i el tomaquet, coem uns minuts mes i despues afagim la canyella, el llorer,i el clau i coem uns 10 minuts
6- Retirem el llorer,el clau i la canyella i triturem la resta d’ingredients
7- Tornem avocar a la paella i afagim les verdures netes i tallades i coem uns 20 minuts
8- Servim amb unes gotes de llimona per sobre
UNA MANERA SANA DE MENJAR LES VERDURES