BROWNIE SENSE GLUTEN

 

P1010092INGREDIENTS:

170g. de xocolata negre

100g. de mantega

3 ous

250g. de sucre more

P1010039

5g. de llavadura sense gluten

85g. de farina gallo sense gluten

nous picades

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 175º

1-Posem en un bol la xocolata i la mantega i desfem  al microones reservem

2- Batem els ous i el sucre, afagim la barreja de xocolata i la mantega i barrejem tot

3- Ara i afagim la farina i la llevadura i remanem i afagim les nous picades

4- Avoquem la massa en un motlle untat en mantega i enfornem uns 30 minuts

P1010042

P1010044

Es molt bó

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s