CIGRONS AMB ESPINACS

 

SAM_0066INGREDIENTS:

1 pot de cigrons de 400g. cuits i escurreguts i pasats per aigua (sino els coem nosaltres)

1 manat d’espinacs net i tallat

uns pinyons

1 ceba ratllada

1 tall de carbassa ratllada

sal

oli

PREPARACIÓ:

Posem una paella amb una mica d’oli al foc i afagim la ceba a coure una mica,posem sal afagim els espinacs i la carbassa i coem , despues i afagim els pinyons i

els cigrons, deixem que faci xup xup tot junt i podem servir

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s