CIGRONS AMB ESPINACS

 

SAM_0066INGREDIENTS:

1 pot de cigrons de 400g. cuits i escurreguts i pasats per aigua (sino els coem nosaltres)

1 manat d’espinacs net i tallat

uns pinyons

1 ceba ratllada

1 tall de carbassa ratllada

sal

oli

PREPARACIÓ:

Posem una paella amb una mica d’oli al foc i afagim la ceba a coure una mica,posem sal afagim els espinacs i la carbassa i coem , despues i afagim els pinyons i

els cigrons, deixem que faci xup xup tot junt i podem servir

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s