PA DE PESSIC

 

SAM_0060INGREDIENTS:

6 ous

200g. de sucre

200g. de farina

una mica d’aigua tèbia

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Separem les clares dels rovells i reservem els rovells

En un bol batem les clares a punt de neu amb un pols de sal i reservem (podem montar les clares amb les barilles alectriques)

En un altre bol posem els rovells i el sucre i batem tambe amb les barilles que ens quedi un batut esponjos , perque ens quedi mes esponjos a poc a poc i afagim una mica d’aigua

tebia

Pasem la farina per un sedas i l’afagim molt a poc a poc a la crema dels rovells que no se ‘ens abaixi

Ara li afagim les clares montades a punt de neu i remanem molt a poc a poc

Untem dos motlles amb mantega i avoquem la barreja

Enfornem uns 15-20 minuts sempre comprovant el forn perque cada forn es diferent

I un cop cuit deixem refredar desmotllem i posem sucre glass i ja podem servir

SAM_0057

Tambe la recepta pot servir per fer melindros, per base d’un pastis o per base del braç de gitano

Aquesta recepta es de la meva amiga CARME

2 comentarios en “PA DE PESSIC

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s