6 ous
200g. de sucre
200g. de farina
una mica d’aigua tèbia
PREPARACIÓ:
Preescalfem el forn a 180º
Separem les clares dels rovells i reservem els rovells
En un bol batem les clares a punt de neu amb un pols de sal i reservem (podem montar les clares amb les barilles alectriques)
En un altre bol posem els rovells i el sucre i batem tambe amb les barilles que ens quedi un batut esponjos , perque ens quedi mes esponjos a poc a poc i afagim una mica d’aigua
tebia
Pasem la farina per un sedas i l’afagim molt a poc a poc a la crema dels rovells que no se ‘ens abaixi
Ara li afagim les clares montades a punt de neu i remanem molt a poc a poc
Untem dos motlles amb mantega i avoquem la barreja
Enfornem uns 15-20 minuts sempre comprovant el forn perque cada forn es diferent
I un cop cuit deixem refredar desmotllem i posem sucre glass i ja podem servir
Tambe la recepta pot servir per fer melindros, per base d’un pastis o per base del braç de gitano
Aquesta recepta es de la meva amiga CARME
Ho provaré aquest cap de setmana i diré com m’ha quedat.
A veure si t’agrada