SOPA D’HIVERN

 

SAM_0004INGREDIENTS:

2 cebes tallades a mitges llunes

1/5 fonoll tallat petit

1 pastanaga tallada

2 branques d’apit tallat

2 fulles de col verde tallades

2 cullerades d’alga wacame tallada

1 1/5 l.d’aigua

1 cullerada sopera de miso

sal

salsa de soja

oli

PREPARACIÓ:

En una olla posem un raig d’oli  i la posem al foc, afagim la ceba i el fonoll, un pols de sal i sofregim uns 5 minuts

Afagim l’api i la pastanaga

i sofregim una mica , afagim l’aigua, l’alga i cuan bulli posem a foc lent uns 15 minuts

Despues afagim la col i deixem coure 5 minuts mes

Un cop cuit treiem una mica del caldo i diluim la cullera de miso

Ara afagim el miso diluit i coem un minut mes i apagem el foc

Afagim la salsa de soja i podem servir

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s