4 cebes mitjanes
1 trocet d’alga kombu
3 claus d’especia
1 fulla de lleurer
sal
1/5 cullerada de miso no pasteurizat
1 cullerada de vinagre de poma no pasteurizat
1 cullerada de tomaquet secs, de panses,pinyons, i julivert i una cullerada de lli molt
2 cullerades d’atmetlla amb pols
oli d’oliva
4 cullerades d’aigua
PREPARACIÓ:
Pelem les cebes i les posem senceres en una olla petita amb l’alga, els claus, llorer i l’aigua que les cobreixi fins la meitat i la posem al
foc
Quan arrenqui el bull i posem la sal, abaixem el foc i coem uns 35 minuts
Mentres desfem el miso en un bol amb el vinagre i l’oli i reservem
Triturem els tomaquets, amb les panses i el julivert i afagim amb el bol amb el lli,atmetlla ,pinyons i el miso i afagim aigua a de quedar
una crema forsa espesa
Ampletem les cebes i posem una cullerada de la crema a sobre cada ceba i podem posar una mica de julivert i pinyons