CEBES AMB CREMA DE MISO I LLI

 

SAM_0006INGREDIENTS:

4 cebes mitjanes

1 trocet d’alga kombu

3 claus d’especia

1 fulla de lleurer

sal

1/5 cullerada de miso no pasteurizat

1 cullerada de vinagre de poma no pasteurizat

1 cullerada de tomaquet secs, de panses,pinyons, i julivert i una cullerada de lli molt

2 cullerades d’atmetlla amb pols

oli d’oliva

4 cullerades d’aigua

PREPARACIÓ:

Pelem les cebes i les posem senceres en una olla petita amb l’alga, els claus, llorer i l’aigua que les cobreixi fins la meitat i la posem al

foc

Quan arrenqui el bull i posem la sal, abaixem el foc i coem  uns 35 minuts

Mentres desfem el miso en un bol amb el vinagre i l’oli i reservem

Triturem els tomaquets, amb les panses i el julivert i afagim amb el bol amb el lli,atmetlla ,pinyons i el miso  i afagim aigua a de quedar

una crema forsa espesa

Ampletem les cebes i posem una cullerada de la crema a sobre cada ceba i podem posar una mica de julivert i pinyons

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s