AZUKIS AMB CARBASSA

 

SAM_0183INGREDIENTS:

250g. d’azukis

4 vasos d’aigua

5cm d’alga kombu

un pols de sal

2 cebes tallades en mitja lluna

2 vasos de carbassa a daus

1 cullerada de salsa de soja

oli de sesàm per amani

oli d’oliva

PREPARACIÓ:

Posem l’aigua al foc afagim les azuki i la alga i bullim a foc lent uns 90 minuts

Destapem l’olla afagim la sal remanem i cuinem uns 10 minuts destapada

Mentres posem oli d’oliva a la paella la posem al foc afagim la ceba i la deurem, afagim la carbassa, la sal i coem a foc lent fins que la

carbassa estigui al dente,

SAM_0181

Afagim les azukis cuites i una mica d’aigua i berregem tot, coem 5 minuts mes afagim la salsa de soja

Ampletem :

Afagim julivert tallat petit i amanim amb oli de sèsam.

I bon profit.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s