AZUKIS AMB CARBASSA

 

SAM_0183INGREDIENTS:

250g. d’azukis

4 vasos d’aigua

5cm d’alga kombu

un pols de sal

2 cebes tallades en mitja lluna

2 vasos de carbassa a daus

1 cullerada de salsa de soja

oli de sesàm per amani

oli d’oliva

PREPARACIÓ:

Posem l’aigua al foc afagim les azuki i la alga i bullim a foc lent uns 90 minuts

Destapem l’olla afagim la sal remanem i cuinem uns 10 minuts destapada

Mentres posem oli d’oliva a la paella la posem al foc afagim la ceba i la deurem, afagim la carbassa, la sal i coem a foc lent fins que la

carbassa estigui al dente,

SAM_0181

Afagim les azukis cuites i una mica d’aigua i berregem tot, coem 5 minuts mes afagim la salsa de soja

Ampletem :

Afagim julivert tallat petit i amanim amb oli de sèsam.

I bon profit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s