LLOBARRO AL FORN

INGREDIENTS:

1 llobarro net i marcat (ens ho pot preparar el peixater)

unes rodelles de llimona

unes tires de bacó

sal

pebre

oli

2 patates a rodelles

2 cebes a rodelles

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem una mica d’oli a la plata del forn, hi posem les patates i les cebes, salpebrem i hi posem una mica d’oli. Enfornem uns 10 minuts.

Mentrestant posem el bacó dins el llobarro, unes rodelles de llimona dins els talls marcats i salpebrem el peix.

El posem al damunt del llit de patata i ceba i hi posem oli.

Enfornem uns 10-15 minuts sempre vigilant que no quedi massa cuit. El temps pot variar segons cada forn.

 

BON PROFIT

SAM_0169 - copia

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s