LLOBARRO AL FORN

INGREDIENTS:

1 llobarro net i marcat (ens ho pot preparar el peixater)

unes rodelles de llimona

unes tires de bacó

sal

pebre

oli

2 patates a rodelles

2 cebes a rodelles

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem una mica d’oli a la plata del forn, hi posem les patates i les cebes, salpebrem i hi posem una mica d’oli. Enfornem uns 10 minuts.

Mentrestant posem el bacó dins el llobarro, unes rodelles de llimona dins els talls marcats i salpebrem el peix.

El posem al damunt del llit de patata i ceba i hi posem oli.

Enfornem uns 10-15 minuts sempre vigilant que no quedi massa cuit. El temps pot variar segons cada forn.

 

BON PROFIT

SAM_0169 - copia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s