GAMBES A LA CREMA D’ALLS CONFITATS

INGREDIENTS:

10 gambes

25g. de pinyons

sal

oli

pebre

CREMA D’ALLS CONFITATS

3 grans d’all fregits

1/5 poma bullida

1c. de salsa de tomàquet

100g. de maionesa

PREPARACIÓ:

Posem les gambes a la plata del forn i les amanim amb sal, pebre i oli. Posem les gambes al forn a 180º.

Mentrestant, triturem els alls fregits, la poma bullida, els pinyons i una cullerada de maionesa de manera que ens quedi un pure. Hi afegim el tomàquet i la resta de maionesa i reservem.

Treiem les gambes  del forn i les servim amb la crema d’alls.

SAM_0131

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s