GAMBES A LA CREMA D’ALLS CONFITATS

INGREDIENTS:

10 gambes

25g. de pinyons

sal

oli

pebre

CREMA D’ALLS CONFITATS

3 grans d’all fregits

1/5 poma bullida

1c. de salsa de tomàquet

100g. de maionesa

PREPARACIÓ:

Posem les gambes a la plata del forn i les amanim amb sal, pebre i oli. Posem les gambes al forn a 180º.

Mentrestant, triturem els alls fregits, la poma bullida, els pinyons i una cullerada de maionesa de manera que ens quedi un pure. Hi afegim el tomàquet i la resta de maionesa i reservem.

Treiem les gambes  del forn i les servim amb la crema d’alls.

SAM_0131

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s