INGREDIENTS:
1 quilo de cargols nets i bullits
2 tires de cap de costella tallada petita
2 salsitxes tallades petites o 100g. de carn picada de porc
1 xoriç petit tallat
2 calamar petits tallats
2 sepia tallada
unes quantes gambes arroceres
2 cebes ratllades
2 tomáquets ratllats
sal
oli
pebre negre
pebre vermell picant
1 bitxo picant petit
PREPARACIÒ:
Posem oli a la cassola i la posem al foc i afagim el cap de costella l’enrrosim una mica i afagim las salsitxes i el xoriç i cuem un cop cuit
afagim la ceba, el calamar i la sepia
Mentres en una altre paella amb una mica d’oli fregim una mica les gambes i reservem
Un cop la ceba i el peix estigui cuit afagim el tomàquet, el bitxo picant tallat petit i salpebrem i deixem coure ,si quede massa sec i
podem afagim caldo ,afagim els cargols i les gambes deixem que fassin la xup xup un bon rato que els cargols agafin tots els sabors de la cassola
Comprobem de sal i pebre i ja podem servir