CARGOLS DE LA IAIA

INGREDIENTS:

1 quilo de cargols nets i bullits

2 tires de cap de costella tallada petita

2 salsitxes tallades petites o 100g. de carn picada de porc

1 xoriç petit tallat

2 calamar petits tallats

2 sepia tallada

unes quantes gambes arroceres

2 cebes ratllades

2 tomáquets ratllats

sal

oli

pebre negre

pebre vermell picant

1 bitxo picant petit

PREPARACIÒ:

Posem oli a la cassola i la posem al foc i afagim el cap de costella l’enrrosim una mica i afagim las salsitxes i el xoriç i cuem un cop cuit

afagim la ceba, el calamar i la sepia

Mentres en una altre paella amb una mica d’oli fregim una mica les gambes i reservem

Un cop la ceba i el peix estigui cuit afagim el tomàquet, el bitxo picant tallat petit i salpebrem i deixem coure ,si quede massa sec i

podem afagim caldo ,afagim els cargols i les gambes deixem que fassin la xup xup un bon rato que els cargols agafin tots els sabors de la cassola

Comprobem de sal i pebre i ja podem servir

SAM_0052

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s