GALETS FARCITS DE BOLONYESA DE LLAMÀNTOL

INGREDIENTS:

1 llobregant de uns 400g.

70g. d’escalunyes

1 pastanaga

1/5 porro

1 gra d’all

2 tomàquets ratllats

oli

sal

sucre

pebre

20 galets

OLI DE LLOBREGANT

el cap del llobregant

25g. de conyac

50g. d’oli

CREMA DE PARMASSÀ

50g. de parmassà

150g. de fons d’au

100g. de nata

PREPARACIÓ:

Cuem el llobregant amb aigua i sal uns 10 minuts

Pelem el llobregant piquem la carn i reservem

Piquem les escalunyes i afogem al foc amb una mica d’oli, afagim les pastanagues i el porro tallat petit, afagim el gra d’all i el

tomáquet ratllat salpebrem i cuem uns 10 minuts mes, afagim el sucre i deixem confitar i treiem del foc

Afagim la carn del llobregant

Mentres cuem els galets al dente amb el brou

Amb l ajuda d’una managa pastissera umplim els galets amb al farçit

SAM_0078

OLI DE LLOBREGANT

Tallem el cap del  llobregant a trossets petits i saltagem amb oli afagim el conyac i flamagem, afagim la resta d’oli deixem que arrenqui el bull , triturem i colem

CREMA DE PARMASSÀ

Posem el parmassà a bullir amb el fons d’au i la nata, remanem fins que es fongui,triturem i colem i posem pebre

SERVIR

En un plat fondo,amb vasets o una cullera d’aperitiu posem una mica de crema de parmassà, a sobre els galets i un raig d’oli de llobregant

SAM_0116

 

SAM_0120

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s