INGREDIENTS:
1 llobregant de uns 400g.
70g. d’escalunyes
1 pastanaga
1/5 porro
1 gra d’all
2 tomàquets ratllats
oli
sal
sucre
pebre
20 galets
OLI DE LLOBREGANT
el cap del llobregant
25g. de conyac
50g. d’oli
CREMA DE PARMASSÀ
50g. de parmassà
150g. de fons d’au
100g. de nata
PREPARACIÓ:
Cuem el llobregant amb aigua i sal uns 10 minuts
Pelem el llobregant piquem la carn i reservem
Piquem les escalunyes i afogem al foc amb una mica d’oli, afagim les pastanagues i el porro tallat petit, afagim el gra d’all i el
tomáquet ratllat salpebrem i cuem uns 10 minuts mes, afagim el sucre i deixem confitar i treiem del foc
Afagim la carn del llobregant
Mentres cuem els galets al dente amb el brou
Amb l ajuda d’una managa pastissera umplim els galets amb al farçit
OLI DE LLOBREGANT
Tallem el cap del llobregant a trossets petits i saltagem amb oli afagim el conyac i flamagem, afagim la resta d’oli deixem que arrenqui el bull , triturem i colem
CREMA DE PARMASSÀ
Posem el parmassà a bullir amb el fons d’au i la nata, remanem fins que es fongui,triturem i colem i posem pebre
SERVIR
En un plat fondo,amb vasets o una cullera d’aperitiu posem una mica de crema de parmassà, a sobre els galets i un raig d’oli de llobregant