FILET LACAT ACOMPANYAT DE VEGETALS I FRUITA SECA

INGREDIENTS:

1filet de porc o badella

flor de sal

pebre

mel d’acacia

300g. d’espinacs

1/5 magrana

1 pessic de all deshidratat amb pols

300g. de fruita variada( prunes,figues, datils, orellanes)

1 raig de vermut o xeres

PREPARACIÓ:

Remullem la fruita seca uns 15 minuts amb aigua tebia i el xeres

Marquem el filet a la cassola amb una mica d’oli

Untem el filet amb la mel i enfornem uns 20 minuts  a 200º

Mentres a la mateixa cassola cuem els espinacs i la magrana esmicolada i el all i reservem

A la meteixa cassola cuem una mica  la fruita seca ven escurreguda,afagim una mica de xeres i deixem avaporar

Servim

SAM_0015

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s