CANAPE DE MUSCLO AMB MANTEGA AROMATITZADA

INGREDIENTS:

20 fulles d’espinacs fresques

20 musclos

100g. de mantega

1/5 llimona dolça

sal maldon

oli d’oliva

PREPARACIÓ:

Deixem la mantega a temperatura ambient,afagim la pell ratllada  de llimona dolça i el suc i berregem tot i reservem

Mentres, si fem servir musclos frescos els obrim al vapor i deixem refredar i treiem de la closca i reservem

Montem el canape:

En una cullera posem la fulla d’espinac al damunt una nou de mantega, un musclo ,sal maldón i un raig d’oli d’oliva

SAM_0051

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s