NUTELA SENSE SUCRE (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

50g. d’avellanes

100g. de dátils

50g. de cacau pur

50g. de beguda de cibada

PREPARACIÓ:

Posem les avellanes amb remull amb aigua unes hores

Els dátils els posem amb remull amb la cibada

Ara triturem les avellanes i els dátils 20 segons vel.5-10

Afagim la cibada i el cacau i berrejem tandes de 20 segons vel.5-10 fins que ens quedi la textura que vulguem

SAM_0025

 

A lleparse els dits.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s