PASTIS DE RAIM (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

MASSA DE BASE PASTIS

300G. de galetes digestives

80g. de mantega

CREMA DE FORMATGE AMB RAIM

500g, de formatge philadelphia

250g. de xocolata blanca

250g. de llet

40g. de sucre

1 sobre de cuallada

500g. de raim blanc i negre sense llavors

GELATINA DE MOSCATELL

3 fulles de gelatina

70g. de sucre

70g. d’aigua

70g. de moscatell

PREPARACIÓ:

MASSA:

Posem al bas les galetes trocejades i triturem 10seg.vel.10

Afagim la mantega i berregem 10seg.vel.5

Posem en un motlle desmontable i escanpem be amb els dits ,reservem a la nevera

CREMA DE FORMATGE I RAIM

Posem tots els ingredients de la crema al vas menys els raims , progremem 7 minuts 90ºvel.5

Posem la crema al motlle reservat  sobre la base de galetes decorem amb els raims i guardem a la nevera

GELATINA DE MOSCATELL

Posem la gelatina amb aigua freda

Posem al vas el sucre i l’aigua progremem3 minuts 100º vel.1

Afagim el moscatell i la gelatina ven escurreguda berregem 15seg.vel.2, deixem refredar una mica i cubrim el pastis deixem a la nevera

un minim d’una hora

SAM_0775

SAM_0779

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s