TERRINA DE TRES COLORS

INGREDIENTS:

500g. de moniatos

500g. de brokoli

1 grapat d’espinacs frescos

400g, de mongetes seques cuites

3 ous

120g. de formatge quart 20%(40g per cada pure)

sal

pebre

unes cloisses per acompanyar

PREPARACIÓ:

Netegem be els moniatos perque els cuem amb pell

Cuem els moniatos i el brocoli al vapor

Un cop cuit pelem els moniatos i reservem

Untem un motlle rectengular amb oli

Preescalfem el forn a 180º

Triturem els moniatos amb un ou,40g. de formatge i sal pebrem , i avoquem al motlle

Triturem el brokoli i els espinacs tambe amb un ou i 40g. de formatge i sal pebrem i avoquem al motlle

Triturem les mongetes tambe amb 1 ou,40g. de formatge i sal pebrem i avoquem al motlle

Cuem al bany maria a 180º durant uns 45 minuts

Deixem refredar o el fem un dia per l’altre,

El podem servir acompanyat amb unes cloisses

SAM_0738

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s