SOUFLÉ DE POMA I MILL

INGREDIENTS:

2 pomes

el suc de 1/5 llimona

2 ous

250g. de formatge quark

20g. de beguda vegetal

20g. d’atzavara

50g. de flocs de mill

atmetlla per decorar

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Pelem i tallem a daus les pomes i les pasem per el suc de llimona

Separem els rovells d’ou de la clara

Barregem els rovells amb el formatge, la beguda vegetal i l’atzavara

Afagim els flocs i les pomes

Montem les clares a punt de neu amb una mica de sal, barregem amb la berreja anterior a poc a poc que les clares no baixin

Avoquem en un motlle untat amb mantega i enfornem uns 30 minuts

Posem atmetlla i servim

SAM_0768

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s