AMANIDA DE PASTANAGA,ALVOCAT I FORMATGE FRESC

INGREDIENTS:

150g. de formatge fresc de cabra o ovella

4 pastanagues

1 alvocat

1 taronja

50g. d’oli d’oliva

50g. d’avellanes picades

sal

pebre

PREPARACIÓ:

Ratllem la pell de la taronja en un bol i reservem

Pelem i tallem les pastanagues

Tallem l’alvocat fi i el formatge a quadrets petits

Escorrem la taronja , barregem el suc amb la pell ratllada, l’oli,sal ,pebre i les avellanes

Berregem tots els ingredients dins un bol juntament amb la vinagreta de taronja , deixem macerar una estona i servim.

SAM_0748

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s