AMANIDA DE PASTANAGA,ALVOCAT I FORMATGE FRESC

INGREDIENTS:

150g. de formatge fresc de cabra o ovella

4 pastanagues

1 alvocat

1 taronja

50g. d’oli d’oliva

50g. d’avellanes picades

sal

pebre

PREPARACIÓ:

Ratllem la pell de la taronja en un bol i reservem

Pelem i tallem les pastanagues

Tallem l’alvocat fi i el formatge a quadrets petits

Escorrem la taronja , barregem el suc amb la pell ratllada, l’oli,sal ,pebre i les avellanes

Berregem tots els ingredients dins un bol juntament amb la vinagreta de taronja , deixem macerar una estona i servim.

SAM_0748

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s