TAPA DE CALAMAR

INGREDIENTS:

Per una tapa 4 calamarsons petits nets i tallats a rodelles

1 ceba tallada a rodelles

3 cullerades de salsa de tomáquet cassolana

sal

oli

pebre

PREPARACIÓ:

Posem oli a la paella ,la posem al foc i afagim la ceba a confitar  ,seguidament i posem el calamar a coure cuem que ens quedi ben tou ,

SAM_0642Ara afagim la salsa de tomáquet i afagim la sal i una mica de pebre i cuem el tomáquet

SAM_0643Un cop cuita ja podem amplatar

SAM_0649

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s