MASSA SABLÉ AMB CREMA DE LLIMA

INGREDIENTS:

140g. de mantega a temperatura ambient

140g. de sucre glaç tamissat

1 rovell d’ou a temperatura ambient

1 rovell d’ou dur ratllat

1/5 cullerada de estracta de vainilla

1 tassa i 3/4 de farina de reposteria

2 cullerades de farina normal

2 cullerades de maicena

2 g. de sal fina

CREMA DE LLIMA:

85g. d’aigua

2 llimes

2 ous

100g. de sucre

50g. de mantega

2 fulles de gelatina

PREPARACIÓ:

Amasem la mantega amb el sucre un cop berrejat afagim el rovell,el rovell ratllat i la vainilla i remanem

Tamisem la sal amb les farines i afagim i barrejem a la berreja anterior

Emboliquem tota la massa amb film i posem a la nevera a refredar unes dos hores

Mentres fem la crema de llima:

Posem les fulles de gelatina amb aigua

Rallem la pell de una llima i fem el suc de les dos llimes i reservem

En un casso posem la mantega i el sucre i remanem,afagim  els ous i no deixem de remanar , afagim la ralladura i el suc de les llimes  remanem , afagim les fulles de gelatina ben escurregudes i remanem fins que espesi una mica, treiem del foc posem amb un vol tapem amb film i deixem refredar

SAM_0539

Pasat les dos hores podem posar una mica de farina al marbre i estirar la massa

I ja la podem posar al motlle,enfornem a 180º uns 15 minuts

SAM_0537

Deixem refredar

SAM_0540

Podem posar la crema  al damunt

SAM_0558

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s