PASTIS DE FORMATGE I LLET CONDENSADA

INGREDIENTS:

150g. de galetes

70g. de mantega pomada

250g.nata

300g. de formatge philadelphia

70g. de sucre

100g. de llet condensada

150g. de llet

1 sobre de quallada

PREPARACIÓ:

1- Triturem las galetes i afagim la mantega pomada i barregem

2- Posem dins un motlle de uns 20cm millor desmontable,pressionant amb les mans perque quedi ben pla, reservem a la nevera mentre fem el farcit.

SAM_0488

3- En un cassó posem la nata, el formatge,el sucre, la llet condensada i la meitat de la llet escalfem a poc a poc

4- Mentres desfem el sobre de quallada amb el resta de la llet, quand el cassó estigui apunt de bullir afagim la quallada, deixem que arrenqui el bull i treiem del foc

5- Ara posem la crema per sobre la base i deixem refredar una mica i posem a la nevera ,millor un dia per l’altre

SAM_0489

6- Ara desmotllem i podem adornar amb xocolata desfeta

SAM_0492

 

SAM_0507

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s